НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

Персонално
отношение
Професионализъм
Доверие
Надеждност

Персонално отношение към всяко запитване и нужда.
Професионализъм и високо качество на услугите и предложенията.
Бизнес предложения, които са съобразени с нуждите на вашата компания, както и последните тенденции в Управление на Човешкия Капитал и Управление на бизнеса.
Доверие. Ние ще направим всичко възможно, за да добавим стойност във вашия бизнес.
Надеждност на информацията, която ние ви даваме. Че информацията, която вие ни давате ще бъде конфиденциална за трети лица.

КОИ СМЕ НИЕ?

  • Ние сме компания, която предлага професионални и изнесени услуги в областта на управленското консултиране и човешките ресурси.
  • Ние използваме нашия опит и знания от реалния бизнес, за да предоставим много високо качество на професионални услуги и бизнес решения, съобразени с потребностите и спецификата на бизнеса на всеки клиент.
  • Като надежден партньор се стремим да изграждаме дългосрочни и ползотворни отношения с нашите клиенти и партньори.

Какво предлагаме?

Обучение и развитие

Предлагаме многообразие от обучения, като според начина на провеждане биват три типа обучения – отворени групи, затворени групи и индивидуални обучения.

Научи повече

HR и бизнес консултиране

Без значение дали вашата компания е Дистрибутор, Ритейлър, Производител, Вносител или друго, ние можем да ви помогнем да бъдете дори по-успешни.

Научи повече

HR Аутсорсинг

От края на 2010 г. предлагаме услуга, която е свързана с изнасяне на процесите по управление и развитие на човешките ресурси извън вашата компания.

Научи повече