HR АУТСОРСИНГ

От края на 2010 г. стартирахме с предлагане на иновативна услуга на българския пазар, която е свързана с изнасяне на процесите по управление и развитие на човешките ресурси извън вашата компания.

Научи повече

HR Аутсорсинг

Комплексност на услугата

Ползвате един професионалист, а зад него стои цял екип с различни професионални умения (от административно – трудовоправни въпроси, изготвяне на възнаграждения, здраве и безопасност, обучения и развитие, до планиране на персонала, преструктуриране, оптимизиране на разходи, бюджетиране).

Силна практическа насоченост

Екипът, който стои зад услугата има голям практически опит в реалния бизнес и знае „кога кой бутон да натисне, за да разруши или съхрани определена стена“. Това може да се усвои като професионална компетентност само при наличие на оперативен опит по управление и развитие на човешките ресурси в реална, а не в консултантска компания.

Оптимизиране на ефективността на процесите

При всеки един клиент търсим оптимизиране на ефективността на процесите. Винаги има начин един процес да бъде изпълняван по-оптимално – за по-малко време, с по-високо качество и за по-малко средства, така, че да се донесе по-голяма добавена стойност в бизнеса. Само тогава можете да разберете какво може да ви донесат или вземат човешките ресурси.

Оптимизиране на разходите

Тази услуга е за вас, ако искате да получите вискококачествена услуга на добра цена и в същото време искате да съкратите вътрешните разходи за подобен отдел. Тази услуга е за вас и в случаите, когато можете да плащате само на един специалист, а имате нужда от такъв, който да изпълнява с високо качество няколко процеса (от оперативни до по-стратегически дейности).